Algemene voorwaarden proefles

-
1. AANMELDING

1.1- Bij aanmelding voor een proefles van een van onze voetbaltrainingen gaat u automatisch akkoord met hieronder gestelde voorwaarden.

1.2- Aanmelding voor een proefles van een van onze voetbaltrainingen kan geschieden door inzending van het inschrijfformulier.

1.3-Met de inzending van dit inschrijfformulier geeft de afzender zich op voor deelname aan de proefles van deze training.

1.4- De aanmeldingen voor proefles worden door Voetbalschool Joga Bonito geregistreerd op volgorde van ontvangst van de aanmeldingen tot het maximum aantal deelnemers voor de onderscheiden activiteit bereikt is.

1.5- Bevestiging van inschrijving volgt binnen 24 uur na ontvangst door Voetbalschool Joga Bonito.

1.6- Aanmeldingen voor deelname die binnenkomen na het verstrijken van de inschrijftermijn ontvangen ook bericht over hun inschrijving.

2. Aansprakelijkheid

2.1- De Voetbalschool Joga Bonito en de eigenaar of beheerder van de accommodatie waar wij te gast zijn kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vernieling of letsel in welke vorm dan ook aangebracht door haar leden, leerlingen of derden. Tenzij anders vermeld.

2.2- De Voetbalschool Joga Bonito stelt zich niet aansprakelijk voor blessures van de speler opgelopen bij trainingen en is ook niet aansprakelijk voor reeds ontstane blessure(s) en/of reeds aanwezige fysieke klachten van de jeugdspeler.

3.1- Alle initiatieven van Voetbalschool Joga Bonito zijn ter goeder trouw en zorgvuldig samengesteld.
De trainers en andere (vrijwillige) medewerkers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade op welke wijze dan ook die ontstaat door het volgen van onze activiteiten.
Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal van en/of schade aan persoonlijke eigendommen.

3.2- Alle audio en/of visuele opnames door De Voetbalschool ten tijden van diens activiteiten gemaakt zijn automatisch eigendom van De Voetbalschool Joga Bonito.
Bij aanmelding voor welke activiteit dan ook geeft men De Voetbalschool Joga Bonito het recht beelden te gebruiken voor commerciele en promotionele doeleinden van De Voetbalschool Joga Bonito.
Ook geeft u automatisch toestemming om opgenomen te worden in een digitale nieuwsbrief.
Indien men dit niet wenst, dient men dit voorafgaande de activiteit schriftelijk aan te geven aan de directie van De Voetbalschool Joga Bonito.

Hieronder vindt u al onze algemene voorwaarden:
» Algemene voorwaarden voor training
» Algemene voorwaarden voor prive training
» Algemene voorwaarden voor proefles
» Algemene voorwaarden voor voetbalkamp
» Algemene voorwaarden voor kinderfeestje